sunnuntai 7. helmikuuta 2016

dietin pikakuulumiset & kisabikinit MYYNNISSÄ!!

Heippa! Dieettiä taitaa olla jo takana yli 10vk, eli puolessa välissä taidetaan noin olla. Kunto on edennyt kivasti ja muutenkin mulla on nyt kova luotto tekemiseen. Tää viikko ollut ehkä jopa paras dieetti viikko mitä mulla on ollut! Viime viikonloppuna oli tankkausta ja tänä viikonloppuna kanssa, sillä saattaa toki olla vaikutusta asiaan. Kroppa todellakin menee kasaan ja painokin tippuu hyvään tahtiin, vaikka löysää  tosiaankin vielä löytyy, toivottavasti saadaan mun vatsalaardit palamaan pois. Muutkin ihmiset alkaneet pienentynyyn olemuksen huomaamaan, saan siitä vähän väliä mm. salin puolella kuulla.
 
1,5vk sitten
 
Treenithän kulkee välistä sairaan hyvin, vaikka toki niitä paskojakin päiviä on. Eli oikeasti, ei dietillä oo läheskään aina kivaa, vaikka monesti mun päivityksistä mm. instagramin puolella sellaisen kuvan saa.
Mua ainakin väsyttää paljon, mielialat heittelee tunnin välein, lihakset ei palaudu entiseen malliin, kantapäät ja nilkat kipeytyy aerobisen määrästä ja niin edelleen. Mua paleltaa usein, joskus öisin heräilen nälkään ja paleluun. Kusella saa rampata kokoajan. Oon nyyhkyttänyt salilla paristi ihan vaan koska ei jaksaisi mitään aerobista enää treenin perään.
 
pienenee...
 
Dietissä on kivojakin asioita. Oon oppinu tuntemaan itseeni, menemään todellakin mukavuus alueen ulkopuolelle, arvostamaan enemmän onnistuneita treenejä ja RUOKAA! Kasviksia syön enemmän kuin off kaudella, jollain maha on täytettävä. Dieetti rakkausruokia mm parsakaali, paprika ja valkuaispaistos. Mausteena kanelia puuroon en vaihda pois koskaan!! :D  myös kutistuva olemus ja lihasten esiin tulo on oikeasti aika siistiä.
 
Eilen tankkailin ja tänään taas olo tosi hyvä ja pirteä. Kohta olenkin lähdössä treenailemaan viikon viimeistä treeniä, selkää ja olkapäitä. Mulla menee oikeastaan aika hyvin, vaikka kyllä jalka painaa välistä. Turha sitä on valehdella ihanaksi hommaksi, mutta en myöskään sanoisi että kyseessä mikään murhenäytelmä olisi. :-D
 
Sitten asiaan!! Mulla olisi nyt ihan Super upeat kisabikinit myynnissä! Nää on alun perin jenkeistä, eikä koristelussa ole tingitty. Alkuperäishinta uutena 700e, mutta myyn 300e poies, saa toki tarjota. :) Entinen omistaja kilpaillut kahdesti näillä, mä en siis kertaakaan, ekat kisat kun vasta tulossa. Alaosa noin kokoa s, yläosa b-kuppi. Extra heavy timanteilla!
 
 
Yhteyttä muhun voi ottaa mm. Facebookista nimellä Emma Lahti, tai laittamalla esim. instagramiin viestiä. Sähköpostikin löytyy elahti3@gmail.com
 
Palaillaan taas myöhemmin! :) Mukavaa sunnuntaita kaikille ja tehkää ensiviikosta hyvä viikko!
 
 
- Emma
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti