lauantai 2. heinäkuuta 2016

Pelkkä perseen peilaaja

Perseen peilaaja, huomion hakija, itserakas, kaikkea näitä kuulee. Ainakin minä. Uskon kuitenkin, että on myös muita "Fitness" ihmisiä, jotka pystyvät samaistumaan tekstiin.

Aika surullista, että kilpailijoita, etenkin Bikini kilpailijoita, edelleen, lähinnä tosin lajista tietämättömät pitävät pelkkinä oman perseen peilaajina.

Kyllä mulle tämä homma on ihan puhdasta urheilua. Treenataan kovaa neljästä viiteen kertaan viikossa, tehdään joissain määrin aerobista ja muutenkin pidetään kunnosta huolta. Syön päivittäin tarkasti ja ruuat menevät puntarin kautta. Ja kun liikuntamääräkin on noin suuri, mitä muuta se on kuin urheilua? Jos jonkun mielestä salitreeni ei oo urheilua niin suosittelen kyllä kokeilemaan esimerkiksi jonkun kunnon pteen kanssa treenaamista salilla. Taikka menkääs seuraamaan kovaa treenaavien treenejä. Salilla voi vain käydä oleskelemassa, jolloin se ei ole urheilua. Silloin ei myöskään tulosta synny.

 Mutta kun treenataan, se on helvetin raskasta urheilua. Kyllä sitä kuulee että oksennus on lentänyt tai että paskat housussa tehty töitä salilla. Tähän vertaan nyt sitten esimerkiksi lenkkeilyä, jota taas poikkeuksetta pidetään urheiluna. Väännetäänkö peräsuoli pitkällä perus sunnuntai aamun lenkkipolulla? Epäilen. Älkää käsittäkö kuitenkaan väärin; lenkkeily on mun mielestä ihan hyvää urheilua, vaikka ei mun juttu ole sitten yhtään.

Mites se ruokavalio? Etenkin dietillä ollessa sen suhteen ollaan helvetin tarkkoja, ei ole enää ihan sama syötkö riisiä vai pastaa. Kaikki puntaroidaan. Myös riittävästä levosta ja kehonhuollosta tulisi pitää huolta.

 
Junnujen perseen peilauksen sm kilpailut.


Itse teen 5 salitreeniä viikossa, siihen lisäksi aerobiset ja tarkka ruokavalio, ja toki lepo. Itse pidän kovasta treenistä ja treenin tulisi aina tuntua. Pyrin kehittymään jatkuvasti. Totta helvetissä mä peilailen persettäni. Ja paljon peilailenkin. Mutta ihan samalla tavalla peilaan muitakin lihasryhmiä. Niin ja peilaanhan mä omaa nassuanikin!


Se mitä lavalle viedään, oli kunto sitten minkälainen tahansa, on vaatinut aivan helvetin paljon joka ikiseltä. Ei se lihasmassa kasva helpolla, eikä rasvan polttaminenkaan minimiin ole mikään simppeli homma. Se vaatii paljon, kuten varmasti jokainen kisalavalla ollut tietää.


Kuulostaako vielä pelkältä perseen peilaamiselta?

Tahdon vaan sanoa, että perehtykää ihmiset lajiin ja siihen mitä se vaatii, ennen kuin jauhatte tuollaista paskaa. Kaikenlisäksi; miksi muiden perseen peilaaminen edes liikuttaa ketään. Jokainen tehköön asiat just niin kuin itse parhaaksi näkee. Tuntuu hiukan hassulta näin kerran kilpailleena puhua näistä aiheista, mutta jo yksi kokemus kertoi kyllä sen että helppoa se ei ole, mutta palkitsevaa. Enkä halua mitenkään maalailla tässä ajatuksia, että tää on kokoajan vaan helvetin raskasta touhua. Niistä kovista treeneistä myös nautitaan. Eihän niitä muuten tekisi! :D Kaikki tapahtuu ilon kautta, mutta silti tosissaan. :)

Syksyn kisat lähestyy, tsemppiä jokaiselle lavalle nousevalle. Mä jännitän tuttujen sekä tuntemattomien puolesta! :-)

Tälläkertaa jätän tämän tähän. Mukavaa viikonloppua kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti