lauantai 4. maaliskuuta 2017

Dieettikuulumiset ja 7 viikkoa kisoihin!

 
Heippatirallaa! Pitkästä aikaa vähän kuulumisia. Dietin alkaessa ajattelin, että kirjoittelisin useammin, mutta arvatenkin toisin on käynyt. Kovasti olen keskittynyt olennaiseen; treeniin ja kisakunnon metsästykseen. Nyt kuitenkin mä ihan oikeasti pyrin kirjoittamaan dietin viimeisistä viikoista.
 
 
Kunto 2.3.2017

Dieettiä takana 14 viikkoa, ja vielä olisi 7 erittäin kovaa viikkoa edessä. Eli kisat lähenee ja perse todellakin kevenee.
 


 

Välillä mielialat pompahtelee ja pieni nälkäkin on läsnä, mutta nälänhän kanssa pärjää. Yksi parhaista asioista on myös se että oon nukkunut koko dieetin ajan melkoisen hyvin. Ei tarvitse illalla unta juurikaan odotella. Aamuisin toki herään aikaisin, dieetti kaivaa musta esiin todellisen aamuvirkun. Jonkin verran heräilen öisin, mutta muuten uni kyllä maistunut hyvin. Päiväunet kuuluvat myös arkeen.  
Tällä hetkellä salitreenejä on viikossa 5, parit intervallit ja aamuaerobisia tulee toki harrasteltua. Aerobinen kunto alkaakin olemaan ihan omaa luokkaansa. :D Aamuaerobisista olen oppinut tykkäämään, ei todellakaan pakkopullaa! Aamuina joilla aamuaerobista ei ole, tuntuvat jopa jokseenkin tyhjiltä. Jo dieetin alussa päätin, että aion haastaa itseäni jokaiseen treeniin ja aerobiseen. On siis valehtelematta joka ikinen treeni painettu satalasissa. Kun haastaa itseään parempiin suorituksiin, ei pääse helpolla, mutta se jos jokin palkitsee.

aamuaerobisella klo 6, ei paljoa väsytä

Viime keskiviikkona treffasin valmentajaa, joka oli tyytyväinen kuntoon. Tehtiin pientä vähennystä ruokailuihin, jotta tahti pysyisikin hyvänä. Taisin useamman kerran kysäistä, että eihän kiirus tuu kunnon suhteen. Noh, ei se kuulemma tule, uskotaan nyt sitten! Ensiviikolla muija saa myös tankata. Paino hilautunut kivasti alaspäin, vaikka eihän se puntari kerro koko totuutta. Siltikin alaspäin menevät luvut motivoivat ja piristävät dieettihörhön mieltä. Kohta puoliin voinkin ruveta kutsumaan itseäni mini ihmiseksi. :D Omalla kohdalla paino siis ollut kokoajan laskusuunnassa; välillä vähemmän, mutta sitten välillä saatetaan pompahtaa isojakin lukuja alaspäin lyhyessä ajassa. Eli ei se tasaisesti tipu.
 
Eli kaiken kaikkiaan asiat menevät hyvin. Kunto etenee, olo on pääsääntöisesti hyvä ja mulle todellakin tärkeintä että jaksan edelleen treenata kovaa. Treenit on kuitenkin se juttu, mikä tuottaa mulle sitä onnellisuutta. Nyt aion painaa viimeiset 7 viikkoa niin lujaa kuin vain akasta lähtöö, mutta samalla nauttien tästä loppumatkasta. Vaikka viimeiset viikot painavatkin tossua niin on se silti niin perkuleen hienoa ja palkitsevaa aikaa!
 
Jatkossa tosiaan yritän kirjoitella enemmän, ja postaus toiveita/ideoita saa pistää tulemaan, niitä sitten toteuttelen mielelläni. Tiiviimmin mua voi seurata instagramin kautta, nimimerkillä emma.lahti. Sinne tulee päiviteltyä jopa ihan päivittäin.
Nyt jo iso kiitos valmentaja Matti Haloselle jonka ohjeistuksella tulossa viimevuotta parempi paketti. Kiitos myös Sportlifelle, joilta parhaat ravinteet tukemaan mun matkaa kultsalle. ♥

- Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti